Vergaderen

//Vergaderen
Vergaderen2019-11-29T07:28:14+00:00
Loading...

EXTERN VERGADEREN VOOR FOCUS, INSPIRATIE EN GEMAK

Zaanschap heeft meerdere vergaderkamers voor diverse groepsgrootte en samenstellingen. De gehele benedenverdieping afhuren is ook mogelijk. Reserveer de ideale ruimte voor je bijeenkomst en laat ons al je wensen weten. Omdat we willen bijdragen een duurzamere samenleving, is het pand volledig ingericht door het hergebruik van (kantoor)meubelen. 

Kamer Zaandam
De grootste kamer biedt ruimte aan 50 personen. De kamer heeft een aangename akoestiek, veel daglicht en is duurzaam ingericht. Naast vergadertafels en flexwerkplekken heeft Zaandam zithoeken voor break-out, overleg of een pauze.

Kamer Krommenie
Ruime, rustige kamer voor vergaderingen tot 12 personen. De flexibele inrichting maakt de kamer geschikt voor meerdere toepassingen, zoals kantoorruimte voor werkgroepen en gelegenheidsteams.

Kamer Wormerveer
Huiselijk ingerichte kamer geschikt voor allerlei bijeenkomsten tot 20 personen. Inzetbaar als kantoor, workshop- en presentatieruimte.

Kamer Westzaan
Efficiënte vergaderkamer voorzien van een Forbovloer. De grote zware granieten tafel en 8 comfortable zitstoelen maakt kamer Westzaan geschikt voor vergaderingen, overleggen en als flexibele kantoorruimte.

Kamer Zaandijk
Fijne spreekkamer tot 5 personen, met hoekbank, goede akoestiek en een prettige sfeer. Geschikt voor coach en mediation gesprekken, (telefonisch) overleg of gewoon ‘serieus meters maken’. 

Neem contact op voor onze vergadermogelijkheden