Vergaderen

//Vergaderen
Vergaderen2017-12-06T10:43:22+00:00
Loading...

Zaanschap heeft diverse vergaderkamers voor verschillende groepsgrootte en samenstellingen. Omdat elke bijeenkomst anders is met eigen voorkeuren en wensen, richten we de kamer(s) op maat voor u in. De benedenverdieping exclusief afhuren, eventueel in combinatie met een overnachting, behoort ook tot de mogelijkheden.

Kamer Zaandam
De grootste kamer van Zaanschap biedt plaats aan ongeveer 50 personen. De ruimte heeft een aangename akoestiek, veel daglicht en is voorzien van een flexibele en duurzame inrichting. Naast bureaus en werktafels heeft kamer Zaandam zithoeken voor break-outs, ad hoc overleg en brainstormsessies. Wanneer Zaandam niet is afgehuurd voor een bijeenkomst, fungeert de kamer als gezellige centrale lunchruimte.

Kamer Krommenie
De stilste kamer van Zaanschap. De ruimte bevindt zich op het noorden en blijft aangenaam koel. Door de flexibele inrichting is Krommenie geschikt voor meerdere toepassingen en perfect als kantoor of behandelruimte. Kamer Krommenie is momenteel niet beschikbaar in verband met langdurige verhuur.

Kamer Wormerveer
Wormerveer wordt ook wel het café van Zaanschap genoemd. Waarschijnlijk vanwege de wat bourgondische inrichting en de gezellige sfeer. De kamer biedt vergaderruimte aan 14 personen, is geschikt als kantoor voor 12 en heeft workshopruimte tot 16 deelnemers. Wormerveer grenst aan de centrale keuken.

Kamer Westzaan
Praktische vergaderkamer voorzien van een gladde linoleumvloer.  Met een grote zware granieten tafel en 8 comfortable zitstoelen is kamer Westzaan bij uitstek geschikt voor vergaderingen, overleg-, break-out en werksessies. De kamer heeft een groot formaat whiteboard vast aan de wand.

Kamer Zaandijk
Prettige kantoorkamer tot 2 personen, met privacy, goede akoestiek en grote ramen. Zeer geschikt voor focus, (één op één) gesprekken, (telefonisch) overleg of gewoon meters maken.

Neem contact op voor onze vergadermogelijkheden