Zaanschap

/Zaanschap
Zaanschap2018-10-24T10:37:39+02:00
Loading...

ONDERNEMERSHUIS VOOR VERGADERINGEN EN FLEXIBELE WERKPLEKKEN

Het voormalige Pontmeyerkantoor is sinds 2016 omgetoverd tot een multi-inzetbaar ondernemershuis met flexibele werkplekken, kantoorkamers en vergaderruimtes om buitenshuis en buiten het kantoor te kunnen werken. Catering verzorgen we op maat en in samenwerking met meerdere vaste partners.

Voor alle flexplekken geldt gratis internet en gebruik van koffie en thee. In de centrale keuken kan je gebruik maken van een koelkast, magnetron, oven, gasfornuis en – heel prettig – een afwasmachine. Flexwerkers krijgen bij Zaanschap een aantrekkelijke korting op vergaderruimte, kantoorkamers en zithoeken, waar je bijvoorbeeld je afspraken kunt ontvangen. Op slechts twee minuten loopafstand vind je de bushalte Overtoom/Zuideinde en binnen tien minuten op de fiets (of vier minuten met de auto) heb je treinstation Zaandam bereikt.
    

Plaats- en tijdonafhankelijk werken, dus dáár werken wanneer u dat het beste uitkomt. Een flexplek bij Zaanschap betekent een bureau of tafel met een comfortabele stoel, gratis snelle wifi en onbeperkt gebruik van koffie of thee. Flexwerkers hebben korting op huur vergaderruimte en kantoorkamers en zijn naast de gebruikelijke werktijden van 8:00 tot 18:00 uur ook in het weekeinde en s’avonds – in overleg – welkom.

Even een kantoorruimte nodig? Voor werkgroepen, sollicitatieprocedures, overlegmomenten of gewoon meters maken, heeft Zaanschap diverse kamers met diverse afmetingen. Voor elke gelegenheid is er een geschikte ruimte. Flexwerkers krijgen korting op het huren van kantoorruimte en kantoorkamers.

Zaanschap heeft twee accommodaties die ervoor zorgen dat u of uw gasten kunnen overnachten. Mocht een vergadering uitlopen, een medewerker (te) ver weg wonen of een bijeenkomst duurt meerdere dagen achter elkaar; geen nood. We hebben voldoende comfortabele slaapplaatsen op de eerste verdieping van ons pand.
Vraag vrijblijvend naar de beschikbaarheid van onze B&B’s.

Bijeenkomsten vinden plaats in alle soorten en maten en om diverse redenen. Vertel ons uw doelstelling en we zorgen dat deze optimaal wordt overgebracht. Niet alleen de mentaliteit van Zaanschap is flexibel, de inrichting is dat ook. Al onze meubels zijn verplaatsbaar, waardoor we een setting kunnen creëren die op maat is en het beste bij de bijeenkomst past. Catering, entertainment, gastsprekers, merchandise… U wenst en Zaanschap verzorgt.

Neem contact op met Zaanschap