Voedsel voor de ondernemende geest

/, Het Nieuwe Werken, Zaanschap/Voedsel voor de ondernemende geest

Voedsel voor de ondernemende geest

Als zzp’er heb je veel vrijheid en bepaal jij waar en wanneer je wil werken. Geen files voor jou dus waar je urenlang in staat, geen leidinggevenden die bepalen wat je moet doen en geen bemoeienissen van vragende en klagende collega’s ‘op de werkvloer’. Je hebt nauwelijks aanspraak, er is geen feedback en je ‘bammetje’ eet je snel eventjes achter de computer op… Die laatste zin reflecteert de wat mindere leuke kant van het zelfstandig (thuis) werken.

“De omgeving van de mens is de medemens” Jules Deelder

Ontmoet andere zzp’ers tijdens een gezamenlijke lunch op de eerste dinsdag van de maand in ondernemershuis Zaanschap en vind mogelijke samenwerkingen of geniet gewoon van een goed gesprek. Zaanschap faciliteert flexibele werkplekken, kantoren, behandel en gespreksruimtes en zoekt voortdurend naar nieuwe samenwerkingsvormen voor (zelfstandige) ondernemers en freelancers.

Schuif ook aan en laat ons weten dat je komt door even een e-mail te sturen. Een plek aan de gezamenlijke lunchtafel kost € 5,- p.zzp’er en betaal je eenvoudig met een Tikkie.

De eerstvolgende zzpecial lunch is dinsdag 6 november aanstaande van 11:30 tot 13:30 uur. Wil je vooraf en/of aansluitend ook flexwerken? Reserveer je favoriete werkplek dan gelijktijdig met je inschrijving voor de lunch.

Locatie Zaanschap – Zuideinde 50, 1551 EK in Westzaan.

Gratis parkeren kan voor de deur en bushalte Overtoom/Zuideinde is op 1 minuut loopafstand. Kom je op de fiets, dan ben je helemaal goed bezig. Voor welk vervoersmiddel je ook kiest, Zaanschap ziet je graag bij de aankomende zzpecial lunch!

By |2018-10-17T18:43:41+02:00oktober 17th, 2018|Categories: Duurzaamheid, Het Nieuwe Werken, Zaanschap|Reacties uitgeschakeld voor Voedsel voor de ondernemende geest