Marjan Hoffman

/Marjan Hoffman
Marjan Hoffman2018-10-24T10:58:47+00:00
Loading...

MEDEWERKERS ZIJN BEPALEND VOOR HET SUCCES VAN ORGANISATIES

Hoe goed een product of dienst ook is, het personeel (lees de mens) bepaalt uiteindelijk de werkelijke succesfactor.

Jarenlang kom ik bij allerlei bedrijven over de vloer en constateer slechts één overeenkomst: er werken mensen. Om talentvolle mensen in huis te halen én te houden, zullen ze tevreden moeten zijn met hun werk en werkplek. Tevreden werknemers zijn betrokken, loyaal en praten graag over hun werk op feestjes en partijen. Sterkere marketing voor een bedrijf is er niet. Daarnaast zijn tevreden medewerkers kostenbesparend (ziekteverzuim dringt terug), resultaat bevorderend (men werkt harder voor ‘de baas’) en last but not least een grote motiverende factor op de werkvloer.

Het is mijn passie om werkplezier te vergroten en tevreden ondernemers en medewerkers te zien. Dat beoog ik door het verbeteren van werkprocessen en het faciliteren van flexibele werkplekken en -ruimte. Niets leuker dan te bedenken wat werken plezieriger maakt en daar pro-actief naar te handelen.

Om die reden is Buro Hoffman opgericht. We begeleiden bedrijven bij allerlei marketing en communicatie trajecten, realiseren uiteenlopende projecten van creatie tot realisatie en organiseren evenementen met een hoge creatieve waarde en prettig verrassend.

Sinds 2016 bestaat ondernemershuis Zaanschap. Een externe werklocatie dat bijdraagt aan een plezierige manier van werken, vergaderen en overnachten. Het pand faciliteert flexibele werkplekken, diverse vergaderruimtes en spreek- en kantoorkamers. Op de eerste verdieping is een Bed&Breakfast voor toeristen en expats. Een ruim appartement met twee slaapkamers, geschikt voor 5 personen met een fantastisch uitzicht over Westzaanse landerijen en de skyline van Zaandam. Alles voor die zo ontzettende belangrijke factor: werkplezier.

Wat doet Marjan Hoffman nog meer?

Als groot bewonderaar van Ricardo Semler en zijn visie op Het Nieuwe Werken – Semler’s medewerkers bepalen zelf hun salaris, hun aanwezigheid en hun werktijden – heb ik op verzoek van Microsoft en BoerCroon aan diverse radio interviews, video opnames en debatten deelgenomen. De theatervoorstelling Het Nieuwe Werken LIVE! is ontwikkelt. Speciaal voor het MKB, maar ook voor grotere organisaties spelen drie professionele acteurs dit interactieve werktheater op locatie waarbij de voordelen, maar ook de vooroordelen in herkenbare hilarische scénes voorbij komen.

In een aantal zeer herkenbare scènes schetst Het Nieuwe Werken LIVE! de pijnpunten en kansen van Het Nieuwe Werken.

HNW is natuurlijk méér dan alleen de dagelijkse ochtend-race voor een goed, beter of vast bureau. Meer dan de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken. HNW gaat over nieuw gedrag. En nieuwe ideeën. Het is cultuurverandering.

Het Nieuwe Werken LIVE! blijft niet bij grappige scènes alleen. Die zijn slechts de opmaat voor een goed gesprek onder elkaar. Mét elkaar.

Arthur Umbgrove, Laura Hagt en Joep Stassen zetten Het Nieuwe Werken voor u op de kaart. In een geestig, goed doordacht en intelligent opgebouwd ‘werkcollege’ brengen ze u in de stemming om met positieve energie aan het werk te gaan. Op een nieuwe manier en op een betere manier. Live!

Het verduurzamen van verouderde bedrijfshuisvesting vind ik een prachtig streven, waar ik bijzonder graag aan bijdraag. Voor mij is het een logisch vervolg na het stimuleren van Het Nieuwe Werken. Dankzij jarenlange ervaring in het enthousiasmeren en overtuigen van bedrijven, directeuren, managers en medewerkers besef ik goed welke drempels er zijn: Tijdgebrek, Complexiteit, Geen Prioriteit en Kosten. Ik ben er echter van overtuigd dat ondernemers en pandeigenaren op korte termijn gaan inzien dat verduurzamen eigenlijk besparen betekent. En dat we verplicht zijn aan onze kinderen en kleinkinderen om met deze unieke planeet op een verantwoorde manier om te gaan.

Locatie Zaanschap is ingericht met uitsluitend tweedehands (kantoor) meubelen, stoffering en accessoires.

ZON maakt zich sterk voor Zaanse ondernemers richting overheden.

Wat is ZON?

 • is een overkoepelend orgaan in de Zaanstreek
 • staat voor een kansrijke ondernemersorganisatie
 • vertegenwoordigt 1200 leden
 • heeft 10 aangesloten verenigingen
 • bestaat sinds 2010, voorgangers waren MKB Zaanstreek en Ondernemend Zaanstreek (OZ)
 • is aangesloten bij de landelijke vereniging MKB- Nederland
 • is actief op lokaal en provinciaal niveau – is gevestigd in Zaanstad

Wat doet ZON?

 • Dankzij onze leden kunnen wij een ondernemersgeluid laten horen bij de gemeente
 • We maken een vuist waar nodig
 • Een voet tussen de deur houden bij de lokale overheid
 • Belangrijke ondernemerspunten op de politieke agenda zetten
 • Informeren en ondersteunen waardoor u beter kunt ondernemen
 • De achterban weten te verbinden en te versterken

ZON kenmerkt zich door:

 • Doelgerichte lobby en dienstverlening
 • Kennis van het politiek veld
 • Kennis van belangen van ondernemers
 • Inzetbaarheid op verschillende dossiers

Neem contact op met Marjan Hoffman

Marjan Hoffman werkt onder andere voor