Marjan Hoffman

/Marjan Hoffman
Marjan Hoffman2019-01-17T10:28:10+01:00
Loading...

MEDEWERKERS ZIJN BEPALEND VOOR HET SUCCES VAN ORGANISATIES

Hoe goed een product of dienst ook is, het personeel (lees mensen) bepaalt uiteindelijk de werkelijke succesfactor.

Jarenlang kom ik bij allerlei bedrijven over de vloer en constateer één overeenkomst: er werken mensen. Om talentvolle mensen in huis te halen en te houden, dienen ze tevreden te zijn met hun werk en werkplek. Tevreden werknemers zijn betrokken, loyaal en praten graag over hun werk op feestjes en partijen. Sterkere marketing voor een bedrijf is er niet. Daarnaast zijn tevreden medewerkers kostenbesparend (ziekteverzuim dringt terug), resultaat bevorderend (men werkt harder voor ‘de baas’) en last but not least een grote motiverende factor op de werkvloer.

Het is mijn passie om werkplezier te vergroten en tevreden ondernemers en medewerkers te zien. Dat beoog ik door het verbeteren van werkprocessen en het faciliteren van flexibele werkplekken en -ruimte. Niets leuker dan te bedenken wat werken plezieriger maakt en daar pro-actief naar te handelen.

Om die reden is Buro Hoffman opgericht. We begeleiden bedrijven bij allerlei marketing en communicatie trajecten, realiseren uiteenlopende projecten van creatie tot realisatie en organiseren evenementen met een hoge creatieve waarde en prettig verrassend.

Sinds 2016 bestaat ondernemershuis Zaanschap. Een externe werklocatie dat bijdraagt aan een plezierige manier van werken, vergaderen en overnachten. Het pand faciliteert flexibele werkplekken, diverse vergaderruimtes en spreek- en kantoorkamers. Op de eerste verdieping is een Bed&Breakfast voor toeristen en expats. Een ruim appartement met twee slaapkamers, geschikt voor 5 personen met een fantastisch uitzicht over Westzaanse landerijen en de skyline van Zaandam. Alles voor die zo ontzettende belangrijke factor: werkplezier.

Wat doet Marjan Hoffman nog meer?

Als groot bewonderaar van Ricardo Semler en zijn visie op Het Nieuwe Werken – Semler’s medewerkers bepalen zelf hun salaris, hun aanwezigheid en hun werktijden – heb ik op verzoek van Microsoft en BoerCroon aan diverse radio interviews, video opnames en debatten deelgenomen. De theatervoorstelling Het Nieuwe Werken LIVE! is ontwikkelt. Speciaal voor het MKB, maar ook voor grotere organisaties spelen drie professionele acteurs dit interactieve werktheater op locatie waarbij de voordelen, maar ook de vooroordelen in herkenbare hilarische scénes voorbij komen.

In een aantal zeer herkenbare scènes schetst Het Nieuwe Werken LIVE! de pijnpunten en kansen van Het Nieuwe Werken.

HNW is natuurlijk méér dan alleen de dagelijkse ochtend-race voor een goed, beter of vast bureau. Meer dan de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken. HNW gaat over nieuw gedrag. En nieuwe ideeën. Het is cultuurverandering.

Het Nieuwe Werken LIVE! blijft niet bij grappige scènes alleen. Die zijn slechts de opmaat voor een goed gesprek onder elkaar. Mét elkaar.

Arthur Umbgrove, Laura Hagt en Joep Stassen zetten Het Nieuwe Werken voor u op de kaart. In een geestig, goed doordacht en intelligent opgebouwd ‘werkcollege’ brengen ze u in de stemming om met positieve energie aan het werk te gaan. Op een nieuwe manier en op een betere manier. Live!

Gelegenheidsorganisatie voor alle feesten en partijen. Alle? Ja, alle. Festievent geeft originele en creatieve invulling aan bedrijfsborrels, kinderpartijtjes, themafeesten, business events, instuif en (food)festivals. Spreekt de taal van profit en non-profit organisaties, overheid, verenigingsleven en particulieren.

Festievent verzorgt op creatieve en enthousiaste wijze evenementen met een eigentijds karakter. Festievent is opgericht door Moniek Hallingse (saens) en Marjan Hoffman, beide geboren en getogen in de Zaanstreek en samen ruime ervaring op het gebied van organiseren en realiseren van verschillende evenementen en festivals. Daarnaast heeft het vermarkten van en communiceren over het rijke erfgoed van Zaanstad een vaste rol in onze aanpak, waarbij we kunnen putten uit een zeer uitgebreid netwerk. De combinatie van kunde, kennis en liefde voor de Zaanstreek is waardevol gebleken bij het organiseren van diverse evenementen. Sinds 2019 is Festievent de organisator van het Foodfestival aan de Zaan welke is overdragen door oprichter K’OOK! 

Neem contact op met Marjan Hoffman

Marjan Hoffman werkt onder andere voor