Het Nieuwe Werken LIVE!

///Het Nieuwe Werken LIVE!
Het Nieuwe Werken LIVE!2017-11-14T20:37:11+01:00

Het Nieuwe Werken is plaats- en tijdonafhankelijk werken.
Dus dan en daar werken waar dat het beste uitkomt. Met stimulans van de werkgever en support van collega’s. Het Nieuwe Werken is allang niet nieuw meer en de tijd van prikklokken, vaste bureau’s en archiefkasten definitief voorbij. Daarmee bezuinigen we op huisvesting, besparen we op woon-werk verkeer en groeien file’s minder snel. Allemaal voordelen.

De herhaling, de verveling, de ergernis die veel werknemers als een inherent van werken accepteren, kunnen worden vervangen voor plezier, inspiratie en vrijheid.

Hoe blijf je als werkgever en werknemer comfortabel met de nieuwe werksituatie?
Waar de basis met kantoorhuisvesting en IT over het algemeen snel is geregeld, vragen veranderende werkprocessen bij medewerkers meer tijd. Veranderen doen wij mensen (want van vlees en bloed) nu eenmaal niet van de ene op andere dag. Een overleg hier en een heidag daar, kan bijdragen, maar werkt niet altijd door voor de langere termijn.

Buro Hoffman heeft daarom een aantal geslaagde manieren ontwikkeld die transities op de werkvloer vlotter doen verlopen en langer doen beklijven. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt snel duidelijk welke methode bij de werknemer, de werkgever en de werkomgeving het geschiktst is. Dit kan een theatervoorstelling op locatie, een workshop, een training of een masterclass. Hoe dat ook, hulp bij transities zoals Het Nieuwe Werken biedt Buro Hoffman op maat aan. Dat werkt.

Compilatie bij KPN hoofdkantoor