Theater op maat

//Theater op maat
Theater op maat2017-11-29T14:26:57+01:00
Loading...

Het Nieuwe Werken is plaats- en tijdonafhankelijk werken.
Dus dán en dáár werken waar dat het beste uitkomt. Met stimulans van de werkgever en support van collega’s. Het Nieuwe Werken is allang niet nieuw meer en de tijd van prikklokken, vaste bureau’s en archiefkasten definitief voorbij. Daarmee bezuinigen we op huisvesting, besparen we op woon-werk verkeer en groeien file’s minder snel. Allemaal voordelen.

De herhaling, de verveling, de ergernis die veel werknemers als een inherent van werken accepteren, kunnen worden vervangen voor plezier, inspiratie en vrijheid.

Hoe blijf je als werkgever en werknemer comfortabel met nieuwe werksituaties?
Waar de basis met kantoorhuisvesting en IT over het algemeen snel is geregeld, vragen veranderende werkprocessen bij medewerkers meer tijd. Veranderen doen wij mensen (want van vlees en bloed) nu eenmaal niet van de ene op andere dag. Een overleg hier en een heidag daar, kan bijdragen, maar werkt niet altijd op de langere termijn.

Buro Hoffman heeft daarom een aantal geslaagde manieren ontwikkeld die transities op de werkvloer vlotter laten verlopen en langer beklijven. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt snel duidelijk welke methode het beste bij een werknemer, een werkgever en in een werkomgeving past. Dit kan een theatervoorstelling zijn op locatie, of een workshop, een training, een masterclass of een teamactiviteit. Hoe dat ook, support bij transities zoals overgaan naar Het Nieuwe Werken of alles digitaliseren, biedt Buro Hoffman op maat aan én op locatie. Want dat werkt.

neem contact op over theater op maat