Buro Hoffman

/Buro Hoffman
Buro Hoffman2021-04-30T13:46:18+02:00
Loading...

EEN BETROKKEN PARTNER VOOR MARKETING, COMMUNICATIE EN EVENEMENTEN 

Wanneer capaciteit (tijdelijk) ontbreekt om projecten binnen je eigen organisatie uit te voeren, neemt je contact op met Buro Hoffman. Want ondanks reorganisaties of personele onderbezetting moet de klus natuurlijk wel geklaard worden. Buro Hoffman is de perfecte externe partner als verlengstuk van medewerkers, teams, afdelingen, bedrijven en organisaties. We denken pro-actief mee, hebben een uitgebreid netwerk en een persoonlijke missie om alle zorg uit handen te nemen.

 • Evenementen en bijeenkomsten
  programmering, organisatie en begeleiding

 • Projectmanagement
  ondersteuning bij alle voorkomende projecten, handling, mailing en traffic

 • In- en externe communicatie
  advies, creatie en uitvoering

 • Coaching
  individueel, team, conflict en organisatie

 • Theater op maat en op locatie
  Het Nieuwe Werken LIVE!, Digitaliseren doe je zo en andere transitiethema’s

 • Masterclass Neuromarketing
  vind de ‘koopknop’ van uw doelgroep

Dit verzorgt Buro Hoffman ook

Brieven vouwen, enveloppen plakken, pakketten verzorgen, omdozen regelen en transport waarborgen. Buro Hoffman heeft álles in huis om uw handling snel en nauwkeurig uit te voeren.

Vindbaarheid van uw website is niet alleen afhankelijk van een goed geoptimaliseerde website. Ook actief gebruik maken van social media zorgt er voor dat uw website hoger in de Google ranking komt. Hoe vaker u in de Google resultaten voorkomt des te eerder klikt men op het zoekresultaat. Het is belangrijk dat de zoekwoorden uit de zoekwoorden analyse op een juiste manier worden ingezet. In het plan van aanpak adviseert Buro Hoffman de social media adviseur die past bij uw bedrijf en bij uw doelgroep.

Gastvrijheid maakt het verschil tussen ergens aanwezig zijn of ergens welkom zijn. Persoonlijke aandacht, oprecht interesse en proactief ontzorgen is bij ons vanzelfsprekend.

De missie van de Zaanse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Zaanse samenleving zien.

Het doel is samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

De Zaanse Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Zaanstad te verbeteren.

Neem contact op met Buro Hoffman